Mimmies blogg

En tjejs vardagsliv, och allt annat som händer runt omkring.

Tankar om ”Travsport”

leave a comment »

Tankar om ”Travsport”

130718 - Häst

För eller emot travsport?

 Jag är nog varken eller, det låter kanske lite tråkigt att skriva så.. men jag ska klart och tydligt förklara varför, och anledningen är ganska enkel.

Jag är inte speciellt insatt i trav i över huvud taget. Men jag har faktiskt varit med och satsat på hästar någon gång, fast då var jag med en förälder och vi satsade mest för skojs skull, dock så vann inte den hästen som vi satsade på denna gång. Det är nog de erfarenheterna jag har utav travsport och hästar. Jag har inte ens någon större ”kontakt” med hästar, då jag bor mitt i stan, så är det alltid ”värsta grejen” att se en häst eller typ kossor ute i olika hagar när man åker bil på en landsväg eller liknande, haha kanske fånigt men det är sant.

Vid brist på någonting annat så har jag faktiskt tittat på trav eller hästar som springer och tävlar om att vinna. Men då jag har tittat så har jag tittat på TV och då har det inte funnits någonting annat att se helt enkelt. Jag är inte speciellt intresserad men jag tycker inte att det är varken underhållande eller tråkigt. Det är nog egentligen snarare lite underhållande i sådana fall eftersom det handlar om att tävla och vinna, och jag gillar tävlingar i alla olika sorter. Men jag väljer ju inte att titta på trav sådär frivilligt i första hand.

Hästarna har blivit tränade att vara med och springa i lopp och att tävla, så jag tycker inte att det är felbehandling. Det är som det är idag, och sen kan man ju spekulera lite längre om för och nackdelar om den saken men det tänker inte jag göra för att som jag tidigare skrev så är jag inte speciellt insatt i ämnet i över huvud taget när det handlar om hästar eller travsport.

För mer info om hästar och trav besök hemsidan:
http://dagens-dubbel.se

Annonser

Written by Mimmie

18 juli 2013 den 23:34

Publicerat i 01. Vardagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: