Mimmies blogg

En tjejs vardagsliv, och allt annat som händer runt omkring.

Om mig

Hej, och välkomna till MIMMIES BLOGG!
Jag är en ambitiös, målmedveten, och framåtriktad tjej. Jag strävar alltid efter det bästa, och lever ett bra liv tillsammans med familjen, pojkvän, vänner, släktingar och bekanta.

Som person är jag väldigt snäll och trevlig, jag hör också ofta att jag är en social och öppen person och att det är lätt och kommunicera med mig, trots att jag kan vara en aning blyg ibland! Jag gillar att träffa nya människor, lära mig någonting nytt, och få större erfarenheter i livet.

På min fritid så tillbringar jag mycket tid till och umgås med min underbara pojkvän, kompisar, och familjen. Jag ser även ett besök på stan som en möjlighet till och ha ett trevligt och socialt liv.

Mina intressen är väldigt varierande men att fotografera ser jag som intressant man hittar alltid någonting spännande och ta kort på. Jag har även stort intresse för musik, då jag har spelat både flöjt, piano och gitarr. Piano måste jag säga var det lättaste och lära sig. Men när jag inte har en kamera i handen eller musik i tankarna så tillbringar jag också tid framför datorn. Jag brukar ägna min tid framför datorn åt och redigera bilder, hålla på med webbdesign – html, och även chatta och svara på inkommande mail. Ibland sitter man också och spelar något spel, som är roande och underhållande.

Jag har också god språk förmåga, naturligtvis så kan jag flytande svenska i både tal och skrift, och jag har även under åren lärt mig engelska, tyska, och endel franska och spanska. Mitt nästa mål är att lära mig teckenspråk!

Hoppas ni läsare har fått intresse av mig, hör gärna av er.

Må så gott!

Med vänliga hälsningar,
/Mimmie

Annonser

Written by Mimmie

09 november 2009 den 13:21

%d bloggare gillar detta: